VOORDELIG ONDERHOUD
VOOR ALLE MERKEN!
VOORDELIG ONDERHOUD
HELDER ÉN TRANSPARANT

Auto Action Emmen: Voordelig onderhoud voor alle merken!

Auto Action, voordelig en betrouwbaar. Wij waarderen uw werkplaatsbezoek met onze Privilege Pas!Auto Action te Emmen is sterk in het onderhoud van alle merken met een specialisatie in Hyundai en Kia. Marcel Lambers en Sjaak Kroezen hebben beide jarenlange dealerervaring in beide merken. Daarnaast zijn zij als vakgarage ook ingesteld op het onderhoud van elk ander automerk. Om de waardering voor uw (werkplaats) bezoek te benadrukkken bieden zij de Privilege Pas aan bij het laten uitvoeren van de jaarlijkse onderhoudsbeurt. De privilege pas is geheel gratis bij een grote onderhoudsbeurt, bij een kleine onderhoudsbeurt is uw eigen bijdrage slechts € 24,95.

Met 11 unieke privileges bieden Marcel en Sjaak u het hele jaar door tal van voordelen. Standaard is de Privilege Pas van Auto Action voorzien van 1 jaar mobiliteitsservice in de eigen woonplaats, Nederland én Europa. Ook voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij onverhoopte pech met caravan of aanhanger. Ook de APK keuring is bijvoorbeeld een privilege. De APK keuring is kosteloos wanneer deze gecombineerd wordt met uw jaarlijkse onderhoudsbeurt. In het overzicht op deze pagina treft u alle overige privileges aan.

Graat tot ziens bij Auto Action, Passie voor Hyundai en Kia, aandacht voor iedere klant.

Waar kunt u ons vinden:

Auto Action
Charles Darwinstraat 10
7825 AC Emmen

http://auto-action.nl/

Onze privileges

Privilege: 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa!
Met de Privilege Pas van Auto Action beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt uw Privilege Pas ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. Ook wanneer u onverhoopt pech heeft met uw caravan en/of aanhanger zorgt Auto Action voor snelle pechhulp.
Privilege: 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice, ook voor caravan én aanhanger!
Privilege: Wintercheck voor uw auto
Privilege: Vervanging van kapotte lampjes
Privilege: Vloeistoffen tussentijds bijvullen
Privilege: APK keuring
Privilege: Bandreparatie
Privilege: Ruit reparatie - sterretje
Privilege: Taxatie bij autoschade
Privilege: Vervangend vervoer bij autoschade
Privilege: Zomercheck voor uw auto

VOORDELIG ONDERHOUD?

Voordelig Onderhoud toont een overzicht van autobedrijven die allen, bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt, kosteloos de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud aanbieden. Standaard is elke Privilege Pas voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger.

Naast de mobiliteitsservice is de Privilege Pas tevens voorzien van diverse privileges. Deze worden door het individuele autobedrijf bepaald. Elk autobedrijf biedt zo zijn eigen privileges, deze kunnen tussentijds veranderen. Privileges zijn alleen geldig bij het bedrijf welke de Privilege Pas heeft uitgegeven. De naam van het autobedrijf staat op de Privilege Pas.

De Privilege Pas is kenteken gebonden. Indien uw auto volgens schema klein onderhoud behoeft, is uw eigen bijdrage voor de Privilege Pas slechts 24,95. De Privilege Pas is 1 jaar geldig vanaf het moment van registratie en verloopt automatisch. Dit geldt ook voor de mobiliteitsservice.

CONTACT

U kunt via de button "vestigingen" snel en gemakkelijk contact zoeken naar een autobedrijf waar u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud kunt verkrijgen. De Privilege Pas ontvangt u in combinatie met het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Wanneer u contact wilt opnemen met Voordelig Onderhoud kunt u tijdens kantoor uren bellen met 085-7733750. U kunt eventueel ook een email sturen naar info@voordeligonderhoud.nl. In het geval van onverhoopte pech met uw auto belt u het alarmnummer welke vermeld staat op de achterzijde van uw Privilege Pas. In het geval van autopech kunt u de alarmcentrale via dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws omtrent Voordelig Onderhoud kunt u vinden via onze blog aan de bovenzijde van onze website. Wekelijks breidt ons netwerk van autobedrijven die voordelig auto onderhoud aanbieden zich uit. De waarde van de Privilege Pas vertegenwoordigt al gauw een bedrag van € 150,-

Profijt van uw auto begint bij Voordelig Onderhoud, de pas kost u bij een grote onderhoudsbeurt, niets! Voor een overzicht van vestigingen: http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen.

Met het aanbieden van de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud benadrukt uw garage zijn waardering voor uw (trouwe) werkplaatsbezoek.

Wilt u als autobedrijf ook deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/contact