VOORDELIG ONDERHOUD
VOOR ALLE MERKEN!
VOORDELIG ONDERHOUD
HELDER ÉN TRANSPARANT

Autogroep Twente Hengelo - Voordelig auto onderhoud voor alle merken

Autogroep Twente, met vestigingen in Hengelo, Enschede en Almelo. Dé Hyundai dealer van het oosten, onderhoud voor alle auto merken!

Met de Autogroep Twente Privilege Pas (*) voor élk merk bent u verzekerd van veel service en privileges! De Privilege Pas van Autogroep Twente Hengelo wordt kosteloos verstrekt bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto maar ook na het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan uw auto. De pas krijgt u het 1e jaar geheel gratis. Laat u het jaarlijks onderhoud uitvoeren bij één van de vestigingen van Autogroep Twente, dan wordt de Privilege Pas na elke onderhoudsbeurt weer automatisch voor één jaar verlengd.
(*) Mobiliteit Ten Top pasAutogroep Twente Hengelo heet u graag van harte welkom!

Waar kunt u ons vinden:

Autogroep Twente Hengelo
Vosboerweg 10

7556 BS Hengelo (ov)

http://www.autogroeptwente.nl/
http://www.autogroeptwente.nl/service/mobiliteit-ten-top-pas/


 

Onze privileges

Privilege: 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa!
Met de Mobiliteit Ten Top pas van Autogroep Twente Hengelo beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt uw Mobiliteit Ten Top pas ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. Ook wanneer u onverhoopt pech heeft met uw caravan en/of aanhanger zorgt Autogroep Twente Hengelo voor snelle pechhulp.
Privilege: 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice, ook voor caravan én aanhanger!
Privilege: Gratis APK keuring
Privilege: Gratis vervangend vervoer
Privilege: Tussentijds vervangen van kapotte lampjes
Privilege: Vloeistoffen tussentijds bijvullen
Privilege: Ruit reparatie - sterretje
Privilege: Wasbeurt na kleine onderhoudsbeurt
Privilege: Wasbeurt na grote onderhoudsbeurt

VOORDELIG ONDERHOUD?

Voordelig Onderhoud toont een overzicht van autobedrijven die allen, bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt, kosteloos de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud aanbieden. Standaard is elke Privilege Pas voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger.

Naast de mobiliteitsservice is de Privilege Pas tevens voorzien van diverse privileges. Deze worden door het individuele autobedrijf bepaald. Elk autobedrijf biedt zo zijn eigen privileges, deze kunnen tussentijds veranderen. Privileges zijn alleen geldig bij het bedrijf welke de Privilege Pas heeft uitgegeven. De naam van het autobedrijf staat op de Privilege Pas.

De Privilege Pas is kenteken gebonden. Indien uw auto volgens schema klein onderhoud behoeft, is uw eigen bijdrage voor de Privilege Pas slechts 24,95. De Privilege Pas is 1 jaar geldig vanaf het moment van registratie en verloopt automatisch. Dit geldt ook voor de mobiliteitsservice.

CONTACT

U kunt via de button "vestigingen" snel en gemakkelijk contact zoeken naar een autobedrijf waar u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud kunt verkrijgen. De Privilege Pas ontvangt u in combinatie met het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Wanneer u contact wilt opnemen met Voordelig Onderhoud kunt u tijdens kantoor uren bellen met 085-7733750. U kunt eventueel ook een email sturen naar info@voordeligonderhoud.nl. In het geval van onverhoopte pech met uw auto belt u het alarmnummer welke vermeld staat op de achterzijde van uw Privilege Pas. In het geval van autopech kunt u de alarmcentrale via dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws omtrent Voordelig Onderhoud kunt u vinden via onze blog aan de bovenzijde van onze website. Wekelijks breidt ons netwerk van autobedrijven die voordelig auto onderhoud aanbieden zich uit. De waarde van de Privilege Pas vertegenwoordigt al gauw een bedrag van € 150,-

Profijt van uw auto begint bij Voordelig Onderhoud, de pas kost u bij een grote onderhoudsbeurt, niets! Voor een overzicht van vestigingen: http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen.

Met het aanbieden van de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud benadrukt uw garage zijn waardering voor uw (trouwe) werkplaatsbezoek.

Wilt u als autobedrijf ook deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/contact