VOORDELIG ONDERHOUD
VOOR ALLE MERKEN!
VOORDELIG ONDERHOUD
HELDER ÉN TRANSPARANT

Auto Tenten Lichtenvoorde - Voordelig auto onderhoud voor alle merken

Auto Tenten in Lichtenvoorde, Voordelig auto onderhoud voor alle merken!

De vele jaren ervaring, altijd goede service en uitgebreide vakkennis hebben Auto Tenten tot een begrip gemaakt in Lichtenvoorde en ver daarbuiten. Onze goed opgeleide monteurs verstaan hun vak en worden voortdurend bijgeschoold. Ieder auto merk is bij ons in vertrouwde handen. U kunt bij ons terecht voor alle reparaties en onderhoud aan alle merken auto's en kleine bedrijfswagens. Ook kunt u bij ons terecht voor regulier onderhoud, airco controle en afvullen, een APK keuring en de aanschaf van een goed onderhouden occasion.


Speciaal voor u selecteren wij uitsluitend de beste kwaliteit auto's tegen betaalbare prijzen. Nieuw en gebruikt, voor particulier of bedrijf. Wij helpen u graag met een passend advies en persoonlijke service bij de aanschaf van uw auto. Uw wens is onze uitdaging, er staat altijd iemand voor u klaar.

Wij waarderen uw werkplaatsbezoek met onze Privilege Pas!

Graag tot ziens bij Auto Tenten, voordelig onderhoud voor alle merken, aandacht voor iedere klant.

Waar kunt u ons vinden:

Auto Tenten
Albert Schweitzerstraat 11/B
7131 PG Lichtenvoorde

http://www.autotenten.nl


tentenV31.jpg

Onze privileges

Privilege: 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa!
Met de Privilege Pas beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt uw Privilege Pas ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. Ook wanneer u onverhoopt pech heeft met uw caravan en/of aanhanger heeft u het gemak van goede en snelle pechhulp service.
Privilege: 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice, ook voor caravan én aanhanger!
Privilege: Gratis vervangend vervoer
Privilege: APK keuring
Privilege: Tussentijds vervangen van kapotte lampjes
Privilege: Vloeistoffen tussentijds bijvullen
Privilege: Interieur reinigen bij onderhoud
Privilege: Auto gewassen bij onderhoud

VOORDELIG ONDERHOUD?

Voordelig Onderhoud toont een overzicht van autobedrijven die allen, bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt, kosteloos de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud aanbieden. Standaard is elke Privilege Pas voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger.

Naast de mobiliteitsservice is de Privilege Pas tevens voorzien van diverse privileges. Deze worden door het individuele autobedrijf bepaald. Elk autobedrijf biedt zo zijn eigen privileges, deze kunnen tussentijds veranderen. Privileges zijn alleen geldig bij het bedrijf welke de Privilege Pas heeft uitgegeven. De naam van het autobedrijf staat op de Privilege Pas.

De Privilege Pas is kenteken gebonden. Indien uw auto volgens schema klein onderhoud behoeft, is uw eigen bijdrage voor de Privilege Pas slechts 24,95. De Privilege Pas is 1 jaar geldig vanaf het moment van registratie en verloopt automatisch. Dit geldt ook voor de mobiliteitsservice.

CONTACT

U kunt via de button "vestigingen" snel en gemakkelijk contact zoeken naar een autobedrijf waar u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud kunt verkrijgen. De Privilege Pas ontvangt u in combinatie met het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Wanneer u contact wilt opnemen met Voordelig Onderhoud kunt u tijdens kantoor uren bellen met 085-7733750. U kunt eventueel ook een email sturen naar info@voordeligonderhoud.nl. In het geval van onverhoopte pech met uw auto belt u het alarmnummer welke vermeld staat op de achterzijde van uw Privilege Pas. In het geval van autopech kunt u de alarmcentrale via dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws omtrent Voordelig Onderhoud kunt u vinden via onze blog aan de bovenzijde van onze website. Wekelijks breidt ons netwerk van autobedrijven die voordelig auto onderhoud aanbieden zich uit. De waarde van de Privilege Pas vertegenwoordigt al gauw een bedrag van € 150,-

Profijt van uw auto begint bij Voordelig Onderhoud, de pas kost u bij een grote onderhoudsbeurt, niets! Voor een overzicht van vestigingen: http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen.

Met het aanbieden van de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud benadrukt uw garage zijn waardering voor uw (trouwe) werkplaatsbezoek.

Wilt u als autobedrijf ook deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/contact