VOORDELIG ONDERHOUD
VOOR ALLE MERKEN!
VOORDELIG ONDERHOUD
KWALITEIT ÉN ZEKERHEID
VOORDELIG ONDERHOUD
HELDER ÉN TRANSPARANT
VOORDELIG ONDERHOUD
ONTVANG ONZE PRIVILEGE PAS BIJ EEN GROTE BEURT
PRIVILIGE PAS VOORDEEL O.A.
INCLUSIEF 1 JAAR 24/7 PECHHULP IN UW EIGEN WOONPLAATS, NEDERLAND ÉN EUROPA!
VOORDELIG ONDERHOUD
ONDERHOUD VOOR IEDERS BUDGET!
VOORDELIG ONDERHOUD
ZORGELOOS WEER OP WEG!

Gratis mobiliteitsservice bij uw grote beurt

    Afdrukken E-mail

Wanneer u via Voordelig Onderhoud een onderhoudsafspraak maakt bij een deelnemend autobedrijf, ontvangt u de unieke Privilege Pas (*). Deze is standaard voorzien van 1 jaar mobiliteitsservice. Deze mobiliteitsservice voorziet u dag en nacht, 7 dagen in de week van een goede en snelle pechhulp. Wij helpen u in uw eigen woonplaats, in Nederland én in Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger. De Privilege Pas is naast de mobiliteitsservice ook nog voorzien van een flink aantal andere privileges. Zo geniet u het hele jaar door van zorgeloos rijplezier. U bent van harte welkom!

(*) Eigen bijdrage bij klein auto onderhoud is maximaal € 24,95 inclusief btw. Dit is inclusief 1 jaar mobiliteitsservice, de privileges zijn gelijk. Europese pechhulp volgens de landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart.

 

VOORDELIG ONDERHOUD?

Voordelig Onderhoud toont een overzicht van autobedrijven die allen, bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt, kosteloos de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud aanbieden. Standaard is elke Privilege Pas voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger.

Naast de mobiliteitsservice is de Privilege Pas tevens voorzien van diverse privileges. Deze worden door het individuele autobedrijf bepaald. Elk autobedrijf biedt zo zijn eigen privileges, deze kunnen tussentijds veranderen. Privileges zijn alleen geldig bij het bedrijf welke de Privilege Pas heeft uitgegeven. De naam van het autobedrijf staat op de Privilege Pas.

De Privilege Pas is kenteken gebonden. Indien uw auto volgens schema klein onderhoud behoeft, is uw eigen bijdrage voor de Privilege Pas slechts 24,95. De Privilege Pas is 1 jaar geldig vanaf het moment van registratie en verloopt automatisch. Dit geldt ook voor de mobiliteitsservice.

CONTACT

U kunt via de button "vestigingen" snel en gemakkelijk contact zoeken naar een autobedrijf waar u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud kunt verkrijgen. De Privilege Pas ontvangt u in combinatie met het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Wanneer u contact wilt opnemen met Voordelig Onderhoud kunt u tijdens kantoor uren bellen met 085-7733750. U kunt eventueel ook een email sturen naar info@voordeligonderhoud.nl. In het geval van onverhoopte pech met uw auto belt u het alarmnummer welke vermeld staat op de achterzijde van uw Privilege Pas. In het geval van autopech kunt u de alarmcentrale via dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws omtrent Voordelig Onderhoud kunt u vinden via onze blog aan de bovenzijde van onze website. Wekelijks breidt ons netwerk van autobedrijven die voordelig auto onderhoud aanbieden zich uit. De waarde van de Privilege Pas vertegenwoordigt al gauw een bedrag van € 150,-

Profijt van uw auto begint bij Voordelig Onderhoud, de pas kost u bij een grote onderhoudsbeurt, niets! Voor een overzicht van vestigingen: http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen.

Met het aanbieden van de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud benadrukt uw garage zijn waardering voor uw (trouwe) werkplaatsbezoek.

Wilt u als autobedrijf ook deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/contact