Otto’s Autoservice - Voordelig auto onderhoud voor alle merken

Bij Otto’s Autoservice kan uw auto terecht voor alle mogelijke onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Van vakantiecheck tot grote beurt en apk. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een goede taxatie van de schade uitvoeren en deze ook voor u oplossen. Door de aanwezige papieren van eerste monteur en apk keurmeester en de diverse auto elektronica certificaten staan wij garant voor een perfecte service en dienstverlening.

Onze diensten en services

  • APK
  • Onderhoud & Reparaties
  • Zomer- & winterbanden
  • Aircoservice
  • Diagnoses
  • Schadeherstel
  • Vervangend vervoer
  • Behoud fabrieksgarantie
  • Altijd goede service en een vrijblijvende prijsopgave


Wij waarderen uw werkplaatsbezoek met onze Privilege Pas!

Graag tot ziens bij Otto’s Autoservice, voordelig onderhoud voor alle merken, aandacht voor iedere klant.

Waar kunt u ons vinden:

Otto’s Autoservice
Maatschapslaan 19
2404 CL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 – 764 747

http://www.ottosautoservice.nl


ottos.jpg

Onze privileges

Privilege: 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa!
Met de Privilege Pas van Otto’s Autoservice beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Otto’s Autoservice ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. De mobiliteitsservice wordt uitgevoerd door de VHD alarmcentrale in samenwerking met Europ Assistance.Met de Privilege Pas van Otto’s Autoservice beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Otto’s Autoservice ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. De mobiliteitsservice wordt uitgevoerd door de VHD alarmcentrale in samenwerking met Europ Assistance.
Privilege: 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice voor caravan én aanhanger!
Privilege: APK keuring
Privilege: Band reparatie
Privilege: Vervanging van uw defecte verlichting
Privilege: Stofzuigen en uw ramen schoon bij onderhoud!
Privilege: Kosteloze taxatie én vervangend vervoer bij autoschade!
Otto’s Autoservice maakt Voordelig Onderhoud waar!

VOORDELIG ONDERHOUD?

Voordelig Onderhoud toont een overzicht van autobedrijven die allen, bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt, kosteloos de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud aanbieden. Standaard is elke Privilege Pas voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger.

Naast de mobiliteitsservice is de Privilege Pas tevens voorzien van diverse privileges. Deze worden door het individuele autobedrijf bepaald. Elk autobedrijf biedt zo zijn eigen privileges, deze kunnen tussentijds veranderen. Privileges zijn alleen geldig bij het bedrijf welke de Privilege Pas heeft uitgegeven. De naam van het autobedrijf staat op de Privilege Pas.

De Privilege Pas is kenteken gebonden. Indien uw auto volgens schema klein onderhoud behoeft, is uw eigen bijdrage voor de Privilege Pas slechts 24,95. De Privilege Pas is 1 jaar geldig vanaf het moment van registratie en verloopt automatisch. Dit geldt ook voor de mobiliteitsservice.

CONTACT

U kunt via de button "vestigingen" snel en gemakkelijk contact zoeken naar een autobedrijf waar u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud kunt verkrijgen. De Privilege Pas ontvangt u in combinatie met het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Wanneer u contact wilt opnemen met Voordelig Onderhoud kunt u tijdens kantoor uren bellen met 085-7733750. U kunt eventueel ook een email sturen naar info@voordeligonderhoud.nl. In het geval van onverhoopte pech met uw auto belt u het alarmnummer welke vermeld staat op de achterzijde van uw Privilege Pas. In het geval van autopech kunt u de alarmcentrale via dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws omtrent Voordelig Onderhoud kunt u vinden via onze blog aan de bovenzijde van onze website. Wekelijks breidt ons netwerk van autobedrijven die voordelig auto onderhoud aanbieden zich uit. De waarde van de Privilege Pas vertegenwoordigt al gauw een bedrag van € 150,-

Profijt van uw auto begint bij Voordelig Onderhoud, de pas kost u bij een grote onderhoudsbeurt, niets! Voor een overzicht van vestigingen: http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen.

Met het aanbieden van de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud benadrukt uw garage zijn waardering voor uw (trouwe) werkplaatsbezoek.

Wilt u als autobedrijf ook deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/contact