VOORDELIG ONDERHOUD
ZORGELOOS AUTORIJDEN MET UW PRIVILEGE PAS
VOORDELIG ONDERHOUD
DUIDELIJK ÉN TRANSPARANT
PRIVILEGE PAS VOORDEEL:
1 JAAR 24/7 MOBILITEITSSERVICE IN UW EIGEN WOONPLAATS, NEDERLAND ÉN EUROPA!

Voordelen

Voordelig Onderhoud is helder en transparant. Uw voordeel is direct duidelijk.

Wanneer u groot auto onderhoud laat uitvoeren krijgt u de Privilege Pas aangeboden. Bij klein auto onderhoud is uw eigen bijdrage slechts € 24,95. Standaard is uw Privilege Pas voorzien van 1 jaar mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. Ook heeft u hulp bij onverhoopte pech met uw caravan en/of aanhanger.

Overige privileges worden individueel door het autobedrijf bepaald. Er kunnen dus verschillen zitten in het aantal privileges of de privileges op zich. De prijzen van onderhoud worden ook door het betreffende autobedrijf bepaald.

De geboden privileges per bedrijf kunt u vinden via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen waarbij u eerst de plaatsnaam selecteert.

Privilege Pas

Onderstaand ziet u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud, het kan ook zijn dat u een Privilege Pas ontvangt in de uitstraling van het betreffende bedrijf. Op deze site kunt u een overzicht vinden van deelnemende bedrijven die u allen gratis de Privilege Pas aanbieden bij een grote onderhoudsbeurt. Standaard is de pas kosteloos voorzien van 1 jaar mobiliteitsservice alsmede de door het bedrijf aangeboden privileges.


Onderhoudsprijzen

Prijzen voor onderhoud worden bepaald door het betreffende autobedrijf, hier heeft Voordelig Onderhoud geen invloed op. Voordelig onderhoud komt tot stand door het voordeel van de privileges. Wanneer u bijvoorbeeld bij de ANWB Europa pechhulp afsluit betaalt u hiervoor een bedrag van € 145.- per jaar. Met de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud heeft u Europa pechhulp inclusief!

Tevens bieden de deelnemende bedrijven allemaal een flink aantal privileges waarbij de pas bij groot auto onderhoud geheel gratis is. Alleen bij klein auto onderhoud vraagt het deelnemende autobedrijf een bescheiden bijdrage (€ 24,95) waarbij u dezelfde privileges geniet als bij groot auto onderhoud.

Privileges kunnen per bedrijf verschillen.

VOORDELIG ONDERHOUD?

Voordelig Onderhoud toont een overzicht van autobedrijven die allen, bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt, kosteloos de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud aanbieden. Standaard is elke Privilege Pas voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger.

Naast de mobiliteitsservice is de Privilege Pas tevens voorzien van diverse privileges. Deze worden door het individuele autobedrijf bepaald. Elk autobedrijf biedt zo zijn eigen privileges, deze kunnen tussentijds veranderen. Privileges zijn alleen geldig bij het bedrijf welke de Privilege Pas heeft uitgegeven. De naam van het autobedrijf staat op de Privilege Pas.

De Privilege Pas is kenteken gebonden. Indien uw auto volgens schema klein onderhoud behoeft, is uw eigen bijdrage voor de Privilege Pas slechts 24,95. De Privilege Pas is 1 jaar geldig vanaf het moment van registratie en verloopt automatisch. Dit geldt ook voor de mobiliteitsservice.

CONTACT

U kunt via de button "vestigingen" snel en gemakkelijk contact zoeken naar een autobedrijf waar u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud kunt verkrijgen. De Privilege Pas ontvangt u in combinatie met het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Wanneer u contact wilt opnemen met Voordelig Onderhoud kunt u tijdens kantoor uren bellen met 085-7733750. U kunt eventueel ook een email sturen naar info@voordeligonderhoud.nl. In het geval van onverhoopte pech met uw auto belt u het alarmnummer welke vermeld staat op de achterzijde van uw Privilege Pas. In het geval van autopech kunt u de alarmcentrale via dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws omtrent Voordelig Onderhoud kunt u vinden via onze blog aan de bovenzijde van onze website. Wekelijks breidt ons netwerk van autobedrijven die voordelig auto onderhoud aanbieden zich uit. De waarde van de Privilege Pas vertegenwoordigt al gauw een bedrag van € 150,-

Profijt van uw auto begint bij Voordelig Onderhoud, de pas kost u bij een grote onderhoudsbeurt, niets! Voor een overzicht van vestigingen: http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen.

Met het aanbieden van de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud benadrukt uw garage zijn waardering voor uw (trouwe) werkplaatsbezoek.

Wilt u als autobedrijf ook deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/contact