VOORDELIG ONDERHOUD
ZORGELOOS AUTORIJDEN MET UW PRIVILEGE PAS
VOORDELIG ONDERHOUD
DUIDELIJK ÉN TRANSPARANT
PRIVILEGE PAS VOORDEEL:
1 JAAR 24/7 MOBILITEITSSERVICE IN UW EIGEN WOONPLAATS, NEDERLAND ÉN EUROPA!

Mobiliteitsservice

Wanneer u bij een vestiging van Voordelig Onderhoud uw auto onderhoud laat uitvoeren, geniet u het hele jaar door van tal van voordelen, zogenoemde privileges. Deze zijn gekoppeld aan een Privilege Pas. Zo voorzien de deelnemende bedrijven u het hele jaar door in zorgeloos autorijden. Indien u onverhoopt toch een keer met pech komt te staan, staat u niet in de kou.

Elke Privilege Pas is standaard voorzien van 1 jaar mobiliteitsservice. Deze service voorziet in goede en snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas ook in pechhulp wanneer u onverhoopt pech heeft met uw caravan en/of aanhanger. 7 dagen in de week, 24 uur per dag kunt u op ons rekenen. Goed én vertrouwd: Voordelig Onderhoud.Kenteken

De mobiliteitsservice is kenteken gebonden. Het maakt dus niet uit wie er rijdt, iedere bestuurder en inzittende van de personenauto heeft recht op pechhulp wanneer de auto voorzien is van de Privilege Pas en deze bij ons in de database geregistreerd is.

Ongeacht wie er rijdt, vader, moeder, broer, zus, buurman, kennis, wij laten u niet in de kou staan. De mobiliteitsservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken. Het telefoonnummer van de alarmcentrale kunt u vinden op de achterzijde van elke Privilege Pas.

Caravan/Aanhanger

De mobiliteitsservice voorziet ook in pechhulp bij onverhoopte pech met uw caravan en/of aanhanger. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In uw eigen woonplaats, in Nederland óf in Europa (*) Uw mobiliteitsservice is 1 jaar geldig.

(*) Alle landen die als zodanig vermeld staan op uw groene kaart.VOORDELIG ONDERHOUD?

Voordelig Onderhoud toont een overzicht van autobedrijven die allen, bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt, kosteloos de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud aanbieden. Standaard is elke Privilege Pas voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger.

Naast de mobiliteitsservice is de Privilege Pas tevens voorzien van diverse privileges. Deze worden door het individuele autobedrijf bepaald. Elk autobedrijf biedt zo zijn eigen privileges, deze kunnen tussentijds veranderen. Privileges zijn alleen geldig bij het bedrijf welke de Privilege Pas heeft uitgegeven. De naam van het autobedrijf staat op de Privilege Pas.

De Privilege Pas is kenteken gebonden. Indien uw auto volgens schema klein onderhoud behoeft, is uw eigen bijdrage voor de Privilege Pas slechts 24,95. De Privilege Pas is 1 jaar geldig vanaf het moment van registratie en verloopt automatisch. Dit geldt ook voor de mobiliteitsservice.

CONTACT

U kunt via de button "vestigingen" snel en gemakkelijk contact zoeken naar een autobedrijf waar u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud kunt verkrijgen. De Privilege Pas ontvangt u in combinatie met het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Wanneer u contact wilt opnemen met Voordelig Onderhoud kunt u tijdens kantoor uren bellen met 085-7733750. U kunt eventueel ook een email sturen naar info@voordeligonderhoud.nl. In het geval van onverhoopte pech met uw auto belt u het alarmnummer welke vermeld staat op de achterzijde van uw Privilege Pas. In het geval van autopech kunt u de alarmcentrale via dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws omtrent Voordelig Onderhoud kunt u vinden via onze blog aan de bovenzijde van onze website. Wekelijks breidt ons netwerk van autobedrijven die voordelig auto onderhoud aanbieden zich uit. De waarde van de Privilege Pas vertegenwoordigt al gauw een bedrag van € 150,-

Profijt van uw auto begint bij Voordelig Onderhoud, de pas kost u bij een grote onderhoudsbeurt, niets! Voor een overzicht van vestigingen: http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen.

Met het aanbieden van de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud benadrukt uw garage zijn waardering voor uw (trouwe) werkplaatsbezoek.

Wilt u als autobedrijf ook deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/contact