VOORDELIG ONDERHOUD
ZORGELOOS AUTORIJDEN MET UW PRIVILEGE PAS
VOORDELIG ONDERHOUD
DUIDELIJK ÉN TRANSPARANT
PRIVILEGE PAS VOORDEEL:
1 JAAR 24/7 MOBILITEITSSERVICE IN UW EIGEN WOONPLAATS, NEDERLAND ÉN EUROPA!

Vraag en antwoord

Hoe kan ik de Privilege Pas verkrijgen?
Wanneer u bij een vestiging http:http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen//www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen uw auto onderhoud laat uitvoeren, is de Privilege Pas voor u verkrijgbaar. Bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt is de Privilege Pas kosteloos, bij het laten uitvoeren van een kleine onderhoudsbeurt is uw eigen, eenmalige, bijdrage slechts € 24,95. De Privilege Pas is, inclusief mobiliteitsservice, 1 jaar geldig vanaf de dag van registratie en verloopt automatisch na 1 jaar.
Hoe kan ik de Privilege Pas verlengen?
Ga ik een lidmaatschap of abonnement aan?
Is de pas écht kosteloos?
Adviespunten bij onderhoud
Privileges tijdens onderhoud
Maximale kosten
Is de Privilege Pas overdraagbaar?
Registratie van een Privilege Pas
Ik heb mijn auto verkocht, behoud ik dan de privileges van de Privilege Pas?
Kan ik overal terecht met de Privilege Pas?
Hoelang is de Privilege Pas geldig?
Wanneer is de Privilege Pas bij mij in de buurt verkrijgbaar?
Wij hebben meerdere auto's, is de Privilege Pas voor elke auto geldig?
Hoe werkt de mobiliteitsservice?
Wie verzorgt de 24/7 mobiliteitsservice?
Ik ben mijn Privilege Pas kwijt en ga op vakantie, kan ik een nieuwe Privilege Pas verkrijgen?
Ik heb pech met de auto maar ik heb (nog) geen Privilege Pas
Wat kost een grote- of kleine onderhoudsbeurt bij Voordelig Onderhoud?
Defecte verlichting als privilege, wat zijn de voorwaarden?
Mijn autobedrijf is gestopt, blijft de Privilege Pas dan geldig?
Kan ik de Privilege Pas aan iemand cadeau doen?
Ik wil geen Privilege Pas maar korting, is dat mogelijk?
Mijn vraag staat er niet tussen
Aansprakelijkheid
Misbruik
Contact

VOORDELIG ONDERHOUD?

Voordelig Onderhoud toont een overzicht van autobedrijven die allen, bij het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt, kosteloos de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud aanbieden. Standaard is elke Privilege Pas voorzien van 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Tevens voorziet de Privilege Pas in pechhulp bij pech met uw caravan en/of aanhanger.

Naast de mobiliteitsservice is de Privilege Pas tevens voorzien van diverse privileges. Deze worden door het individuele autobedrijf bepaald. Elk autobedrijf biedt zo zijn eigen privileges, deze kunnen tussentijds veranderen. Privileges zijn alleen geldig bij het bedrijf welke de Privilege Pas heeft uitgegeven. De naam van het autobedrijf staat op de Privilege Pas.

De Privilege Pas is kenteken gebonden. Indien uw auto volgens schema klein onderhoud behoeft, is uw eigen bijdrage voor de Privilege Pas slechts 24,95. De Privilege Pas is 1 jaar geldig vanaf het moment van registratie en verloopt automatisch. Dit geldt ook voor de mobiliteitsservice.

CONTACT

U kunt via de button "vestigingen" snel en gemakkelijk contact zoeken naar een autobedrijf waar u de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud kunt verkrijgen. De Privilege Pas ontvangt u in combinatie met het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Wanneer u contact wilt opnemen met Voordelig Onderhoud kunt u tijdens kantoor uren bellen met 085-7733750. U kunt eventueel ook een email sturen naar info@voordeligonderhoud.nl. In het geval van onverhoopte pech met uw auto belt u het alarmnummer welke vermeld staat op de achterzijde van uw Privilege Pas. In het geval van autopech kunt u de alarmcentrale via dit nummer 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken.

LAATSTE NIEUWS

Het laatste nieuws omtrent Voordelig Onderhoud kunt u vinden via onze blog aan de bovenzijde van onze website. Wekelijks breidt ons netwerk van autobedrijven die voordelig auto onderhoud aanbieden zich uit. De waarde van de Privilege Pas vertegenwoordigt al gauw een bedrag van € 150,-

Profijt van uw auto begint bij Voordelig Onderhoud, de pas kost u bij een grote onderhoudsbeurt, niets! Voor een overzicht van vestigingen: http://www.voordeligonderhoud.nl/vestigingen.

Met het aanbieden van de Privilege Pas van Voordelig Onderhoud benadrukt uw garage zijn waardering voor uw (trouwe) werkplaatsbezoek.

Wilt u als autobedrijf ook deelnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de pagina http://www.voordeligonderhoud.nl/contact